672 Suffolk Street

Lowell, Massachusetts 01854

Info@Aberthawcc.com  |  Tel: 978-654-4500

© 2019 by Aberthaw Construction Company, Inc.  

Project: The Centre School

Location: Milton, MA

Project Type: Educational & Religious

Owner: First Congregational Church of Milton

Construction of the Centre School called for a new, 15,000 sq. ft. wood-frame addition to an early eighteenth-century church situated in the town center of Milton.  Period accents and well defined architectural roof details ensure that the structure blends with the existing and surrounding architecture.  The two-story addition houses six classrooms, a large function room, a full commercial kitchen, and a three-stop elevator servicing both the school and the existing worship hall.  Additional improvements include a fenced outdoor play area, and expanded parking for an additional 40 cars.